duminică, 15 martie 2009


''o imbratisare adevarata a corpurilor este ca o convorbire intre doua inteligente''


dragostea face parte din existenta noastra.Perioada adolescentei este si perioada in care majoritatea tinerilor sunt indragostiti.
Imbratisarea este un fel de a comunica , partenerii recapatandu-si , astfel, fortele interioare, devenind un singur corp. Armonia dintre parteneri este simtita de amandoua persoanele ... cei doi se contopesc devenind cuplul adamic. Momentul imbratisarii este momentul dezlegarii tuturor enigmelor ....patrunzand in mintea si sufletul partenerului poti spune multe cuvinte, te poti transpune in fiinta acestuia.
O traire unica in viata reprezinta o atractie intre doi parteneri ...o convorbire intre doua intelingente.Iubirea este un sentiment unic ...imbratisarea ajuta la conturarea acestui sentiment , fiorii unei convorbiri se resimt in corpurile celor doi parteneri.Doua inteligente pot forma cuplul perfect . Iubirea se resimte in imbratisare iar imbratisarea naste o iubire.
Putem reflecta asupra sentimentului de a iubi , dar aceasta reflectie aluneca de indata in fluxul imaginilor .. ea nu devine nicioadata reflexivitate.Dragostea este una si indivizibila .Este adanca.Este delicata.Este -mai ales- spontana. Iubirea este o terra icognita in care ne initiem cu ajutorul sentimentelor si trairilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu